Privatmäklaren

Privatmäklaren

Måsnarens Koloniträdgårdsförening nr 113
Hovsjö

Pris 315 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10272

Måsnarens Koloniträdgårdsförening nr 113. Södertälje.

Beskrivning Välkommen till vackert koloniområde på sluttningen ner mot sjön Måsnaren. Nära till promenadstigar och badplats. Cirka 10 minuter till busshållplats med förbindelse till Södertälje Station. Arrendetomten består av 300 kvm med grönsaksland och vinbärsbuskar.
Kommun Södertälje
Pris 315 000 kr eller högstbjudande
Rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 20 m2
Biarea 10 m2
Tomtarea 300 m2
Boendeform Övrig bostad
Upplåtelseform: Arrende
Arrendavgiften 2 660 kr
Byggår 1979
Vatten/avlopp Dricksvatten hämtas vid föreningshuset.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Två rum med altan. Finns gasolkamin inne i stugan. Sjövatten finns vid tomtgränsen. Inventarier samt verktyg ingår.
Kök Gasol spis med två kokplattor.
Badrum/WC WC gemensamma i föreningen. Sex st toaletter på området.
Byggnad
Boendeform Övrig bostad
Byggnadstyp Kolonistuga
Byggnadsår 1979
Fönster 3 st.
Uppvärmning Gasol
Ventilation Självdrag
Fasad Trä
Tak Plåttak
Stomme Trä
Grundläggning Står på betongstolpar
Övrigt om huvudbyggnaden Nymålad
Övriga byggnader Förråd
Allmänt om fastigheten
Tomtarea 300 m2
Upplåtelseform Arrende
Vatten/avlopp Dricksvatten hämtas vid föreningshuset.
Tillträde Enligt överenskommelse
Vägbeskrivning
Kommunalt: pendeltåg till Södertälje+buss 751 Södertälje Station till hållplats Lärlingsvägen. Från Södertälje cirka 15 min.Med bil: Hovsjvägen,sydost om Södertälje.
Driftskostnader kr/år
Försäkringsbolag Folksam
Total driftskostnad ca 1052 kr
Antal personer i hushållet 1
Kommentar till driftskostnader Försäkring Folksam 1052 kr och Arrende 2660 kr

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Måsnarens kolonistuga.

Ägaren Oksana Persson Johansson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0704401472
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

315 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners