Steglarps byaväg 161-0
Steglarp

Pris 1 950 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10474

Total renoverad lantlig idyll

Beskrivning Knappt 20 min från Malmö City hittar du denna skånska pärla.

I en grönskande välplanerad trädgård kan du koppla av från storstadens stress. Denna klassiska skånelänga har anor från 1876 och är uppdelad i två hus. Ca 2 km till tågstation ger goda pendlingsmöjligheter och närmsta golfbana nås på 5 minuter med bil.
Kommun Trelleborg
Pris 1 950 000 kr eller högstbjudande
Rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 101 m2
Biarea 21 m2
Tomtarea 800 m2
Boendeform Villa
Upplåtelseform Friköpt
Byggår 1909
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 724 000 kr
Vatten Enskilt vatten genom egen borrad brunn.
Avlopp Enskilt avlopp. Septiktank för svartvatten. BDT-avlopp till trekammarbrunn.
Tillträde Enligt överenskommelse
Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda) 353 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energideklarationer

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Rumsbeskrivning - övrigt Totalrenoverad en och en halvplans villa. Boarean fördelas på 82 kvm i huvudbyggnaden och 19 kvm i annexet. Huset genomgick en totalrenovering 2020 och inga detaljer eller materialval har det sparats på. Detta är huset för dig som bara vill flytta in och kunna bo. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger rummet rymd. Putsade ljusgrå väggar med ljust nylagt antikvitt furugolv där det finns plats för både matgrupp och soffgrupp. I sovrummet på markplan i huvudbyggnaden finns möjlighet att inreda ett barnrum eller ett master bedroom. Fönstret vetter mot den lugna trädgården. I annexet finns ett sovloft samt ett rum som fungerar perfekt som kontor eller tonårsrum med plats för soffa och skrivbord. Trädgården är en dröm för den intresserade. Den är välplanerad vilket gör att det alltid är något som står i blom. Här finns även en gammal svinstia som idag används som uterum. Utanför finns ett trädäck där ljumna sommarkvällar kan avnjutas. I trädgårdslandet finns ytterligare ett trädäck där man kan blicka ut över de blommor, örter, bär och frukter som växer där.
Kök Ett lantligt kök med utsikt över rapsfälten. Spis med induktionshäll och fläkt 2020. Kyl och frys är från 2020 och diskmaskinen från 2017.
Badrum/WC Stort och rymligt badrum med gott om plats för linneskåp. Badrummet har klinkergolv med skön golvvärme och en kaklad duschhörna.
Tvätt I annexet finns tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare 2020. Här finns även pannrummet samt vattenrening.
Klädkammare Direkt i anslutning till hallen ligger en stor klädkammare. Idag förvaras ytterkläder, städartiklar och barnvagn där utan problem.
Ovanvåningen Nyinredd ovanvåning med kupa. Man har valt att hålla planlösningen öppen för att inte begränsa sig i framtiden. Idag brukas kupan som master bedroom och övrig yta används som barnkammare och en stor walk in closet.
Byggnad
Boendeform Villa
Byggnadstyp Småhus
Byggnadsår 1909
Fönster 2-glas med nya termoglas
Uppvärmning El/vatten och luft-luftpump
Ventilation Självdrag
Internet Fiber
Fasad Puts
Utv. plåtarbete Lackerad plåt
Tak Listat papptak
Stomme Tegel+lertegel
Bjälklag Trä
Grundmur Natursten
Grundläggning Betongplatta
Övrigt om huvudbyggnaden Totalrenovering 2020 där inga rum, vare sig i huvudbyggnad eller annex har lämnats orörda. Nya tak, förstärkta takstolar, nytt kök, nytt badrum, ny golvvärme samt att nästintill alla vitvaror är nya.

Fönsterna är renoverade och glasen är utbytta till termoglas 2019
Carport 8x6m 2019

Ny luft/luft pump 2018

Dränerat 2015
Boarea och biarea Säljaren har angett boarea 101 kvm och biarea 21 kvm, enligt taxeringsinformationen är boarean 53 kvm och biarean 0 kvm.
Övriga byggnader Snickarbod om 9 kvm: Rymlig snickarbod. Perfekt för dina små husliga projekt.

Inglasat uterum om 12 kvm: I direkt anslutning till uteplatsen ligger denna skönhet, inredd med glaspartier och brädgolv, perfekt som matplats när kvällen kommer vid grillningen.

Uteplats i trädgårdslandet: En vacker och rogivande uteplats för eftermiddagskaffet.
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning TRELLEBORG STEGLARP 4:1
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 724 000 kr
Tomtarea 800 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten Enskilt vatten genom egen borrad brunn.
Avlopp Enskilt avlopp. Septiktank för svartvatten. BDT-avlopp till trekammarbrunn.
Totalt pantbrevsbelopp 1742500 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Vägbeskrivning
Huset hittar ni strax utanför Vellinge i Steglarp, som ligger mellan Fuglie och Östra Grevie. Googlemaps hittar inte utan använd antingen apples kartor eller GPS koordinaterna. (55.4533466, 13.1093013)
Kostnader kr/år
Uppvärmning 24780 kr
El 4720 kr
VA 3000 kr
Renhållning 1786 kr
Försäkring 6000 kr
Försäkringsbolag Folksam
Total driftskostnad ca 40286 kr
Antal personer i hushållet 3
Fastighetsskatt/-avgift 5430 kr
Kommentar till driftskostnader 22-24 grader inne året runt. Nyrenoverat med helt andra förutsättningar som kan sänka driftkostnaderna.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Energi Deklaration
Besiktningsprotokoll
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

fre 30 okt, 13:00 - 18:00
lör 31 okt, 13:00 - 18:00
sön 1 nov, 12:00 - 16:00
Anmälan krävs. Kontakta ägaren för enskild visningstider.
Ägaren Daniel Andersson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0734320137
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 950 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Daniel Andersson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0734320137 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners