Linnéagatan 23
Haga

Pris 7 875 000 kr
Direktlänk www.pm.se/13226

Villa med Havsutsikt på Haga

Beskrivning Med ett utmärkt läge på lummig och insynsskyddad tomt ligger denna påkostade nyfunkisvilla om 184 kvm i två plan samt ett varmbonat dubbelgarage med förråd om totalt 43 kvm. Tomten, som är planerad av trädgårdsarkitekt, har stenläggningar, murar samt insynsskydd i teak, granit och betong. Invändigt är interiören ljus och här finns såväl ryggåstak som stora fönsterpartier. Villan har dubbla terrasser samt en stenlagd uteplats och man har havsutsikt från ena terrassen, vardagsrummet och ett sovrum. Med två stora tonårsrum på nedre plan och föräldrasovrum på övre plan kan barnen ha bottenvåningen för sig själva. I absolut närhet finns skolor, förskola, livsmedelsbutiker, Baldershovs idrottsanläggning, Norra bergets friluftsområde mm.
Kommun Sundsvall
Område Haga
Pris 7 875 000 kr
Rum 5 varav 3 sovrum
Boarea 184 m2
Biarea 0 m2
Tomtarea 777 m2
Boendeform Villa
Upplåtelseform Friköpt
Byggår 2009
Tillträde Enligt överenskommelse.

Mäklare

Victor Smångs

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 06

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Hall Rymlig hall om 12 kvm med klinkergolv, stora fönsterpartier och skjutdörrsgarderob med bra förvaring. Golvvärme.
Allrum Allrum om 25 kvm med vitoljat enstavs-ekgolv, slätspacklade vita väggar, stora fönsterpartier samt utgång till stenlagd uteplats. Golvvärme.
Sovrum 1 Stort sovrum om hela 18 kvm med vitoljat enstavs- ekgolv, slätspacklade vita väggar, 3 inbyggda garderober samt stora fönsterpartier. Golvvärme. Utmärkt som tonårsrum.
Sovrum 2 Stort sovrum om drygt 19 kvm med vitoljat enstavs- ekgolv, slätspacklade vita väggar, 2 inbyggda garderober samt stora fönsterpartier. Golvvärme. Utmärkt som tonårsrum.
Tvättstuga Tvättstuga med klinkergolv, slätspacklade vita väggar samt inredning i högblankt vitt. Tvättmaskin (2018), torktumlare samt tvättho. Golvvärme. Centraldammsugare.
Badrum 1 Badrum om 4,4 kvm med mosaikgolv, kakel, duschvägg i glas, tvättställskommod, vägghängd toalett samt handduksvärmare. Golvvärme.
Vardagsrum Vardagsrum om drygt 26 kvm med havsutsikt, vitoljat enstavs-ekgolv, vita slätspacklade väggar, ryggåstak, fönster längs hela väggen upp till tak, braskamin, utgång till terrass samt öppen planlösning med köket.
Kök Kök om drygt 27 kvm med vitoljat enstavs-ekgolv, slätspacklade vita väggar, stora fönsterpartier, skjutdörr ut till terrassen samt rymlig matplats. Inredning från HTH i högblankt vitt. 3-delad häll med tre gasplattor och två induktionsplattor. Dubbla fläktar med externa motorer av restaurangkvalitet. Varmluftsugn. Microugn. Diskmaskin. Side by side kyl/frys med ismaskin.
Sovrum 3 Sovrum om drygt 15 kvm med havsutsikt, vitoljat enstavs-ekgolv, slätspacklade vita väggar och skjutdörrsgarderob. Direktacess till badrum.
Badrum 2 Helkaklat badrum om 9,4 kvm med golvvärme, dubbla handfatskommoder, dusch, vägghängd WC samt handduksvärmare.
Byggnad
Boendeform Villa
Byggnadstyp 2-plan
Byggnadsår 2009
Fönster 3-glas eneri
Uppvärmning Vattenburen golvvärme/radiatorer. Frånluftsvärmepump (Nyservad).
Ventilation Mekanisk frånluft.
Internet Fiber via Servanet.
Fasad Puts
Utv. plåtarbete Plåt
Tak Falsat plåttak aluzink.
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Grundläggning Betongplatta
Övrigt om huvudbyggnaden Produktionskostnad 2009: 6.565.000 kronor.
Övriga byggnader Varmbonat dubbelgarage med fjärrstyrda elportar, separat förråd, varmt och kallt vatten, avlopp, centraldammsugare och hetvattentvätt.
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning SUNDSVALL KROKEN 13
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 4 254 000 kr
Tomtarea 777 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten Kommunalt vatten året om
Avlopp Kommunalt avlopp
Servitut etc. Planer och bestämmelser:
Kv Kroken(1-13), Tomtindelning (Beslutsdatum: 19431016)

Planer och bestämmelser:
Skönsbergs Municipalsamhälle,rev Stadsplan, Stadsplan (Beslutsdatum: 19311127)

Totalt pantbrevsbelopp 1420000 kr
Tillträde Enligt överenskommelse.
Områdesbeskrivning
En anrik stadsdel i Sundsvall vid foten av Norra Berget. Många är de Hagabor som vaknar upp med en fantastisk utsikt över centrala Sundsvall.
Antal invånare : Cirka 5 200.

Kollektivtrafik :
Avstånd till centrum 2-3 km. Bussförbindelserna från Haga till Sundsvalls centrum och sjukhuset är goda, även nattetid. Restid cirka 5 min till centrum och 3 minuter till sjukhuset. Både linje 2 och 4 trafikerar området.

Bostäder :
Här finns såväl villaområden som flerfamiljshus och hyresrätter.

Skolor:
Hagaskolan är den kommunala skolan. Mimerskolan, Prolympia, Skvaderns gymnasieskola och Sundsvalls praktiska gymnasium är fria skolor.

Förskolor :
Baldersvägen-, Haga-, Lotsgatan-, Riddaren och Västergatans förskolor. Alla är kommunala förskolor.

Vårdcentral och tandläkare :
Vårdcentralen Centrum och Folktandvården Centrum Sundsvall. Här finns även privata tandläkare.

Äldreomsorg :
Äldreboendena Solhaga och Lindgården samt Servicehuset Tomtegränd med pensionärsrestaurang.

Service :
Här finns bland annat bensinmack, restauranger, och Konsum Haga.

Kultur, idrott och fritid :
Idrottsmässigt finns tillgång till både motionsstigar och elljusspår, även Baldershovs idrottsplats där bland annat ishockeyplan och tennisbanor finns att tillgå. Det är nära till Skönsberg fritidsgård, Haga idrottshall vid Hagaskola och Balderhovs friidrottsanläggning samt fotbollsplaner för gräs och grusspel. Vintertid finns även en isbana med sarg.
Driftskostnader kr/år
El 22157 kr
VA 4934 kr
Renhållning 2540 kr
Försäkring 5460 kr
Försäkringsbolag Trygg Hansa
Total driftskostnad ca 35091 kr
Antal personer i hushållet 2
Fastighetsskatt/-avgift 8524 kr
Kommentar till driftskostnader I kostnaden för el ingår uppvärmning.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Drönarfilm
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. Hemnets priskalkylator.

Visningar

Anmälan krävs.
Ägaren Johan Ekman hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0702420012
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

7 875 000 kr

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Johan Ekman hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0702420012 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Victor Smångs

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 06

Kontakta mäklaren

Partners