Mäklare Vindeln med lågt, fast arvode - 17 500 kr

Låt Privatmäklaren förmedla din bostad i Vindeln och spara 10-tusentals kronor i arvode.

Bra och billig mäklare i Vindeln

Privatmäklaren har hjälpt köpare och säljare att finna varandra på bostadsmarknaden sedan 2006. Fler och fler inser fördelarna med att sälja sin bostad tillsammans med oss - tryggheten och expertisen finns kvar, men arvodet är betydligt lägre.


Privatmäklaren ska vara för mäklarbranschen det IKEA är för möbelbranschen; utmanare med kunskap och engagemang som pressar priser och utvecklar branschen! Vi har inte dyra kontor och vi låter våra kunder hantera EN del av försäljningen själva; visningen. På samma sätt som IKEA låter oss sätta ihop möbeln själva.

Vill du veta hur vi på Privatmäklaren kan hjälpa dig att att få maximalt betalt för din bostad i Vindeln och samtidigt betala ett rimligt arvode?

Kontakta oss så berättar vi mer!


Carl Troedsson

VD Privatmäklaren Skandinavien AB

Här annonserar vi

Nöjda kunder

Caroline sålde lägenhet

... jag kunde inte drömma om att det skulle fungera så bra som det gjorde.
Och jämför jag då med lägenheten jag köpte via en stor mäklarfirma och allt som gick tokigt där kan jag bara säga att Privatmäklaren må vara en mindre aktör men en firma med stort ansvarstagande o service! Tack! Caroline Tonning ..Läs mer

Karin sålde lägenhet

... Förbluffades av hur Pernilla pedagogiskt redogjorde för säljprocessen, lotsade mig vidare till "min egen" Mäklare Dunja Tabakovic och efter knappa 3 veckor var allt klart med toppresultat!
Tack vare strukturerade och tydliga instruktioner, uppmuntrande och snabba återkopplingar långt utanför normal arbetstid tillsammans med den alltigenom proffsiga presentationen på Hemnet och Booli..Läs mer

Margareta sålde villa

... Jag och mina syskon sålde nyligen vårt fina föräldrahem. Vi kontaktade Privatmäklaren och det har vi aldrig ångrat.. Fotografen var snabbt på plats. Hemnet, Broschyrerna och visningsmaterialet var proffsigt gjorda... Vi har bara gott att säga om Privatmäklaren och kan varmt rekommendera andra som står inför en fastighetsförsäljning att anlita Privatmäklaren!
Margareta Östberg med syskon Läs mer

Lennart sålde fritidshus, Kläppen/Sälen

... Sammantaget har allt fungerat helt perfekt rörande alla detaljer, annonsen i Hemnet med fotografering, broschyr av objekt, kontraktskrivande, slutbetalning och service från Privatmäklarens sida. Vi kan tveklöst rekommendera företaget.
/Lennart och Inga-Lill Hovelius
Läs mer

Bo sålde lägenhet

Stort tack för all hjälp och stöd vid försäljning av vår lägenhet. Till arvodet som var betydligt mindre i jämförelse med vad man betalar alla konventionella mäklare, fick vi från vår mäklare på "Privatmäklaren", Dunja Tabakovic, mycket professionell service och råd. Service som sträckte sig även utanför de traditionella arbetstider. Vi vill absolut rekommendera "Privatmäklaren".
Med vänlig hälsning Bo med familj


Läs mer

Caroline sålde villa

Jag vill varmt rekommendera Privatmäklaren till er som letar efter en riktigt bra mäklarfirma. En mer proffisig, snabb och flexibel mäklarfirma får man leta efter. Stort Tack för ett superjobb Mikael Holm och alla ni andra på Privatmäklaren!
Hälsar Caroline Campbell.
Läs mer

Så här går det till att sälja med Privatmäklaren

Mäklare Vindeln

Så säljer du din bostad i Vindeln med Privatmäklaren

Skall du sälja din bostad i Vindeln? Privatmäklaren är en rikstäckande mäklarfirma med över 10-års erfarenhet av att mäkla bostäder via internet. Vi arbetar tillsammans med våra kunder och erbjuder ett lågt arvode och bästa möjliga service.

Spara 10 000-tals kronor på mäklararvodet och få dessutom mer betalt för din bostad genom att sköta om visningarna själv.

Anmäl dig via nätet

Du anmäler dig direkt via vår hemsida på nätet (www.pm.se/registrering). Där fyller du i formulär med de grunduppgifter som vi behöver. Om det är några uppgifter som du saknar så tar vi tillsammans reda på dessa.

Bästa bilderna i din annons

När du anmält dig bokar vi en tid för fotografering. En av våra yrkesfotografer i närheten av Vindeln besöker dig och tar bilder. Det ger bilder med överlägsen kvalité jämfört med om någon privatperson eller mäklare skulle fotografera. Mer om fotografering.

Visning utan mellanhänder Inför visningen skickar vi visningsmaterial och skyltar till dig som tryckts hos vårt tryckeri. Visningarna sköter du som säljare. Och vem kan vara bättre lämpad än du? Du vet ju allt om din bostad!
Efter visningen hjälper din mäklare gärna till att kontakta dina spekulanter för att sätta igång budgivningen.
Effektiv och enkel budgivning Budgivningen sköts med stöd av vårt effektiva budgivningssystem. Bud meddelas automatiskt till dig, din mäklare och övriga budgivare via sms och mejl.
Tryggt avslut på affären När du bestämt dig för en köpare sköter våra kunniga och trevliga mäklare all dokumentation av affären.
Kom igång för bara 3 500 kr!

Vi har delat upp vårt arvode i två delar:

  • 3 500 kr när vi påbörjar förmedlingen i samband med fotografering och annonsering
  • 14 000 kr när affären är klar och ditt objekt är sålt (och bara om det blir sålt).
Totalt arvode är 17 500 kr, oavsett försäljningspris.
* Utöver vårt arvode tar Hemnet ut en avgift enligt denna prislista som de fakturerar direkt till dig som säljare.

Vill du veta mer så ringer du oss på 010-762 62 10 eller lämna dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi dig.

Videopresentation av mäklartjänsten

Till salu i Västerbotten

Vill du veta mer?

Ring oss på 010-762 62 10 eller fyll i formuläret

Partners

Sålda i närheten

27,50 kmStorsävarträsk 40 ,Storsävarträsk
32,34 kmStjärngatan 23 ,Myran
32,61 kmNorra drottninggatan 42A ,Myran
32,62 kmNorra Drottninggatan 42B ,Centralt
32,68 kmÖrngatan 3B ,Centrum
33,96 kmGravmark 62 ,Sävarån
36,56 kmPrästgårdsgatan 5 ,Örträsk
37,58 kmHissjö 932 ,Hissjö
38,70 kmVästra Örträsk 53 ,Örträsk Lycksele
39,40 kmOckelsjö 321 ,Ockelsjö