Våra mäklare i Gotlands län erbjuder ett personligare och effektivare sätt att sälja din bostad.

Våra mäklare i Gotlands län hjälper dig till en lyckad bostadsaffär!

Vår digitala mäklartjänst ger dig ett lågt fast arvode och bättre inblick och kontroll över din försäljning. Tillsammans ger vi spekulanterna bättre och snabbare information och service. Genom att visa din egen bostad kan du vara precis så flexibel som du vill med visningstiderna. Självklart är det bättre att kunna hålla längre visningar och snabbt kunna hålla extra visning. En traditionell mäklare i Bengtsheden har ofta en rad andra objekt att hantera och kan inte vara lika flexibel som du. Du kan t.ex erbjuda en längre visning på söndagen eller en extra visning när det behövs.

TIPSA

Vad vi erbjuder i Gotlands län

Lågt fast arvode i Gotlands län

Vår mäklartjänst är digital, vi har bara ett kontor, inga tjänstebilar och sparar in på en rad andra kostnader. Därför kan vi ge dig Sveriges lägsta arvode samtidigt som vi erbjuder förstklassig service.

Har du redan hittat en köpare till din bostad? Behöver du hjälp med köpekontrakt hus eller överlåtelseavtal bostadsrätt? Då kan du anlita en av våra mäklare för ett skrivuppdrag i Bengtsheden.

Hemnet i Gotlands län och digital marknadsföring

Vi marknadsför din bostad genom alla de viktiga kanalerna. Att nå ut till alla som vill köpa bostad i Blekinge är centralt för en lyckad försäljning.

De stora bostadsportalerna driver flest spekulanter. Därför marknadsför vi bostäderna på Hemnet, Booli och Bovision. Förutom bostadsportalerna så marknadsför vi din bostad på sociala medier. Fördelen med social medier är att vi kan göra en analys av vilken målgrupp som är mest trolig köpare av din bostad. Vi kan därefter rikta annonseringen mot en viss ålder, vilka intressen de har, var de bor osv. Om du t.ex säljer ett fritidshus i Gotlands län så annonserar vi det på Hemnet i Gotlands län under fritidshus.

Köpa hus, fritidshus eller lägenhet i Gotlands län

Om du vill köpa hus eller bostadsrätt i Gotlands län räcker normalt leta på t.ex Hemnet i Gotlands län eller Booli i Gotlands län. Men letar du fritidshus i Gotlands län skall du även söka på Blocket i Gotlands län. Många fritidshus säljs helt privat i Gotlands län.

Kundomdömen

Köpa eller sälja bostad

Våra mäklare i Gotlands län förmedlar bostäder i Gotland.

Funderar du på att sälja din bostad i Gotlands län?

Låt oss kontakta dig för en fri rådgivning.

Vill du veta vad din bostad är värd?

Kontakta oss för en fri värdering

Fri värdering


Sälja

Mäklare
Kontrakt
Fri värdering

Köpa

Köpa bostad
Till salu
Budgivning

GUIDER

Sälja bostad privat
Checklista foto bostad
Checklista städ

OM OSS

Om Privatmäklaren
Medarbetare
Referenser
Vanliga frågor
Blogg

KONTOR

Industrigatan 4A

112 46 Stockholm

2024 copyright Privatmäklaren