Våra mäklare i Mora erbjuder ett personligare och effektivare sätt att sälja din bostad.

Våra mäklare i Mora hjälper dig till en lyckad bostadsaffär!

Vår digitala mäklartjänst ger dig ett lågt fast arvode och bättre inblick och kontroll över din försäljning. Tillsammans ger vi spekulanterna bättre och snabbare information och service. Genom att visa din egen bostad kan du vara precis så flexibel som du vill med visningstiderna. Självklart är det bättre att kunna hålla längre visningar och snabbt kunna hålla extra visning. En traditionell mäklare i Bengtsheden har ofta en rad andra objekt att hantera och kan inte vara lika flexibel som du. Du kan t.ex erbjuda en längre visning på söndagen eller en extra visning när det behövs.

TIPSA

Vad vi erbjuder i Mora

Framgångsfaktorer för en lyckad bostadsaffär i Mora

Efter tusentals bostadsaffärer runt om i Sverige känner vi oss trygga i vår analys av vad som skapar lyckade bostadsaffärer.

Bilder, bilder, bilder

Snygga och bra bilder i annonsen skapar intresse för din bostad. Därför anlitar vi de bästa fotograferna i Mora.

Sätt rätt pris

Anpassa priset till aktuellt utbud i Mora. Gå inte ut med ditt drömpris, snarare det lägsta priset du kan tänka dig att sälja för. Då hittar fler potentiella köpare till din visning.

Marknadsföring

Marknadsför genom de viktigaste kanalerna för att nå ut till alla potentiella köpare i Mora.

De stora bostadsportalerna driver flest spekulanter. Därför marknadsför vi bostäderna på Hemnet, Booli och Bovision. Förutom bostadsportalerna så marknadsför vi på sociala medier. Fördelen med sociala medier är att vi kan målgruppsanpassa annonseringen i Mora mot t.ex ålder, intressen, bostadsort osv.

Privatmäklaren lägger resurserna där de skapar värde för dig

Nyckeln till våra kunders framgång är vår väl beprövade metodik. Genom att du tar hand om visningarna så kan vi tillsammans erbjuda den absolut bästa servicen till dina spekulanter.

Som engagerad ägare av bostaden kommer du att vara mer flexibel. Anlitar du en traditionell Fastighetsmäklare i Mora kan du räkna med att mäklaren har ett antal andra parallella objekt som skall visas och hanteras. När du själv visar kan du erbjuda fler, längre, mer personliga visningar. Det är en superfördel som traditionella mäklare i Mora helt enkelt inte kan konkurrera med.

Vår erfarenhet är att visningar av en engagerad, flexibel och insatt ägare är betydligt mer uppskattade än traditionella visningar. Att slippa "viskleken" där säljaren berättat för mäklaren som berättar för spekulanterna skapar färre missförstånd. Istället får spekulanterna informationen direkt från källan, utan mellanhänder. Färre missförstånd och mycket uppskattat av spekulanterna.

Vi sparar in på fysiska möten, tjänstebilar och dyra kontor. Detta kombinerat med att du håller i visningarna gör att vi kan ha lägst arvode och väldigt hög servicenivå. Vi kan jobba effektivare, vilket gör att vi kan fokusera på det som skapar värde för dig. Vi hanterar budgivningar, svarar på dina och spekulanternas frågor, sköter all administration och dokumentation för köpekontrakt och tillträden.

På så sätt får du bäst betalt och betalar det lägsta arvodet. Vi är helt enkelt den billigaste mäklaren i Mora. Läs mer om att anlita Privatmäklarens mäklare här.

Skrivuppdrag i Mora

När ägaren av en bostad redan ordnat en köpare och vill anlita en mäklare för att dokumentera affären kallas det för ett skrivuppdrag. Mäklaren ordnar med det juridiska, alla dokument och alla steg i affären till en reducerad kostnad.

Köpekontrakt i Mora för bostadsrätt eller hus

När man anlitar en mäklare för ett skrivuppdrag så får man hjälp med köpekontrakt för hus och överlåtelseavtal för bostadsrätter. Det är en trygghet att veta att mäklaren har koll på vad som behöver göras. Köpare och säljare behöver bara följa instruktionerna från mäklaren. Läs mer om att anlita Privatmäklaren för ett skrivuppdrag här.

Värdering bostad i Mora

Skall du sälja din bostad och undrar du vad den är värd? Vi kan hjälpa dig med en kostnadsfri digital värdering av ditt ditt hus eller din lägenhet i Mora. Den digitala bostadsvärderingen kan du beställa här.

Kundomdömen

Köpa eller sälja bostad

Våra mäklare i Mora förmedlar bostäder i BonäsFärnäsGesundaMoraNusnäsSeljaSollerönVattnäsVenjanVinäsVåmhusÖstnor.

Funderar du på att sälja din bostad i Mora?

Låt oss kontakta dig för en fri rådgivning.

Vill du veta vad din bostad är värd?

Kontakta oss för en fri värdering

Fri värdering


Sälja

Mäklare
Kontrakt
Fri värdering

Köpa

Köpa bostad
Till salu
Budgivning

GUIDER

Sälja bostad privat
Checklista foto bostad
Checklista städ

OM OSS

Om Privatmäklaren
Medarbetare
Referenser
Vanliga frågor
Blogg

KONTOR

Industrigatan 4A

112 46 Stockholm

2024 copyright Privatmäklaren